Autojen kolarikorjaus ja -maalaus Kannuksessa

Ota yhteyttä

Autokorjaamo Nikor Oy tekee kolarikorjaukset ja -maalaukset laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Palvelemme pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla Kannuksessa. 

 

Meiltä saat autollesi myös määräaikaishuollot, vianhaun ja korjaukset sekä tuulilasien vaihdot ja korjaukset. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia autokorjaamon palveluja tarvitset!

Kolarikorjaukset ammattitaidolla ja nopealla aikataululla

Kolarin satuttua, huollamme autosi ammattitaidolla ja nopealla aikataululla. Käytössämme on WinCABAS-vauriolaskentaohjelmisto, jota käyttävät muun muassa kaikki vakuutusyhtiöiden tarkastajat. Korjaamollamme on tarkastusoikeus kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vahingon sattuessa auton omistaja ottaa yhteyden suoraan korjaamoon ja sopii vahinkotarkastuksesta. Teemme vahinkotarkastuksen, tilaamme osat ja sovimme ajoneuvon korjausaikataulusta.

 

Asiakas huolehtii vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle. Me voimme myös auttaa vahinkoilmoituksen tekemisessä. Näin korjausprosessi saadaan mahdollisimman lyhyeksi.

Monipuolisuuskuvake

Monipuoliset korjaukset

Autokorjaamomme tekee niin ADAS-korjaukset kuin peltikorjauksetkin. Laadukkaaseen työhömme voit aina luottaa!

Työvälinekuvake

Ensiluokkainen työvälineistö

Huollamme, korjaamme ja kalibroimme uusissa autoissa olevat ADAS-järjestelmät. Ensiluokkaisilla työvälineillä pystymme toteuttamaan haasteellisimmatkin kolarikorjaukset.

Sijaiskuvake

Sijaisautopalvelu

Autokorjaamomme tarjoaa myös sijaisautopalvelua. Saat siis sijaisauton käyttöösi, kun omasi on korjattavana.

Automaalaukset laadukkailla maaleilla

Kaipaako autosi uutta maalipintaa? Käänny Autokorjaamo Nikor Oy:n puoleen! Maalaamme korkealuokkaisilla Dupont-automaaleilla.
Dupont Refinish -tuotteet tunnetaan edistyksellisinä, ja niillä on suuri markkinaosuus myös Suomessa.

 

Olemme varautuneet jo tulevaisuuteen siirtymällä vesiperusteisten Cromax-automaalien käyttöön lähitulevaisuudessa voimaan tulevien ympäristölakien johdosta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää automaalauksesta, tai pyydä suoraan tarjous!

Yhteystiedot
Autokuvake

Autokorjaamo Nikor Oy tekee kolarikorjaukset ja -maalaukset ammattilaisen varmalla otteella.

Korjaamomme palvelee Kannuksessa.

Ota yhteyttä!

Olemme valtuutettu autokorjaamo

Autokorjaamo Nikor Oy on valtuutettu Autoasi- ja E-expert-korjaamo Kannuksessa. Olemme toteuttaneet autokorjaamon monipuolisia palveluita jo vuodesta 1979. Voit siis luottaa siihen, että kaikki autosi huolto- ja korjaustyöt tehdään meillä ammattitaidolla.