Autojen vianhaku ja korjaus Kannuksessa

Ota yhteyttä

Autokorjaamo Nikor Oy:n palveluihin kuuluu vianhaku ja korjaus. Palvelemme osaavasti yksityisiä ja yrittäjiä Kannuksessa. Teemme myös nelipyöräsuuntauksia, sähkövikojen diagnosointia ja korjausta sekä ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaustöitä.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

Tarvitseeko autosi nelipyöräsuuntausta?

Nelipyöräsuuntauksella tarkoitetaan ohjauskulmien säätämistä. Sillä pystytään säästämään sekä renkaita että polttoainetta. Jos huomaat autosi renkaiden kuluvan epätasaisesti, on syytä tehdä nelipyöräsuuntaus. Myös ohjauspyörän virheasento tai puoltaminen kertovat nelipyöräsuuntauksen tarpeesta. 

 

Kun nelipyöräsuuntaus on tehty osaavasti, autosi ajettavuus paranee huomattavasti. 

 

Mikäli haluat kysyä meiltä lisätietoja nelipyöräsuuntauksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Yhteystietoihin
Autokuvake

Autokorjaamo Nikor Oy tekee vianhaun ja tarvittavat korjaukset asiantuntevasti. 

Palvelemme sinua Kannuksessa.

Ota yhteyttä

Sähkövikojen diagnosointia kokemuksella

Sähkövikojen tunnistaminen voi olla todella hankalaa. Nykyautoissa hyödynnetään paljon elektroniikkaa, joten sähkövikoja syntyy myös entistä enemmän. Kun autossasi palaa häiriövalo tai ihmettelet jotakin normaalista poikkeavaa, tuo autosi korjaamollemme.

 

Teemme erilaisten sähkövikojen ja häiriöilmoitusten diagnosointia pitkällä kokemuksella. Kun saamme selville vian aiheuttajan, teemme myös tarvittavat korjaustyöt käden käänteessä.

Ota yhteyttä

Ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset

Milloin autosi ilmastointi huollettiin viimeksi? Auton ilmastointi kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ilmastointilaitteiden teho ei pääse heikkenemään. Varsinkin kesähelteillä on äärimmäisen tärkeää, että ilmastointi toimii moitteettomasti. Kun ilmastointi on kunnossa, ajaminen on turvallista ja miellyttävää. 

 

Jos autosi ilmastointilaitteissa on korjaustarpeita, Autokorjaamo Nikor Oy:llä saat ne varmasti kuntoon. Käytössämme on kattava ja ajanmukainen työvälineistö, jonka avulla pystymme työskentelemään nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

 

Asennamme autoihin myös lisälämmittimet ja neuvomme mielellämme oikeanlaisen lämmittimen valinnassa.

Ota yhteyttä